Nyíregyházi Divatest

Dátum: 2012-11-06

A XXIII. Nyíregyházi Divatesten a legújabb őszi / téli kollekciók bemutatójából meríthetnek divatötletet a résztvevők. A minden stílus minden korosztály divatját felvonultató esten igazi világmárkákkal (Guess / táska, cipő bemutató/ Artz Modell) találkozhatnak. Lesz Swarovski ékszerbemutató, baba divat, mennyasszonyi ruha divat, fiatalos topdivat.

A divatesten kiderül ki Nyíregyháza legszebb hölgye, ugyanis ekkor tartják a Miss Nyíregyháza 2013 szépségkirálynő választás döntőjét, de az apró szépségeket is díjazzák.   A királynőket  mini-tini- és felnőtt kategóriában 2 éves kortól választják meg.
 
A versenyzők valódi valódi ajándéközönre számíthatnak: külföldi utazás, portfólió modellalbum készítés, nemzetközi modellkarrier beindítása, autós iskola,utazási utalványok, wellness hétvége, kozmetika utalványok, fitness bérlet,ékszerek, mobiltelefon, robogó,  belépők (színház, állatpark, mozi, élményfürdő) és a királynőé lesz a 300 ezer forint értékű swarovski korona, amit évről évre örökítenek a királynők.