Demjén és a Tankcsapda a Buszacsában

Dátum: 2012-09-28

November 10-én Demjén Ferenc, közismertebb nevén Rózsi koncertezik zenekarával a Bujtosi Csarnokban, mondta Máthé Csaba intézményvezető, aki az alábbiakban foglalta össze a csarnok 2012-es második félévi kiemelt programjait. A zenei kínálatban még három koncert szerepel, október 21-én a Radar, a Lord, a Kárpátia és az Ossián zenél, október 22-én pedig dj-k keverik a zenét külföldi vendégekkel, fellép Spektre, Guy J és Sinisa Tamamovic. November 25-én a gyermekek kedvence, az Alma együttes koncertezik, december 7-én pedig már ötödik alkalommal indul a Retro Fesztivál a Luca-napi Pálinka ünneppel együtt. 

 
Október 1-én az Idősek Világnapján a megyei nyugdíjas szövetség tartja egész napos rendezvényét a Buszacsában. Október 11-12-én a fiatalok és remélhetőleg szüleik népesítik be a csarnokot a Pályaválasztási Kiállításon, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja szervez, október 18-19-én Kárpátia Portál 2012. néven a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tart szakmai kiállítást és gazdasági napot. Várhatóan október 22-én nyit a jégpálya a korcsolyázók és a jégkorongozók nagy örömére. November 17-18-án várhatóan ismét lesz teremcross küzdelem a csarnokban, visszatér szervezőként Kökényesi György, aki februárban Budapesten szervezett hasonló viadalt.  
 
December 8-9-én két napos Nyírsuli nemzetközi kézilabda torna lesz, s közben 8-án este első osztályú kosármeccs is szerepel a programban. Decemberben a Michelin, a Lego, a Dunapack és várhatóan a kórház is a csarnokban ünnepel, valamint lesz síbörze. A hagyományos újévi koncerttel pedig már a 2013-as esztendőt kezdi a Buszacsa. 
 
A jövő évi programok között a hagyományos esküvői kiállítás, a görög katolikus bál, a modern táncok fesztiválja, valamint március 9-én Tankcsapda, Depresszió, Alvin és a mókusok koncert szerepel. Nyáron akár két nemzetközi viadalnak is helyt adhat a csarnok, júniusban a masters kézilabda EB-nek, augusztusban pedig a kosárlabda U18-as B divíziós EB-nek.