Cirflandi és juhfark lesz a sztár a BorKorzón

Dátum: 2012-08-21

A tavalyi nagy sikerű BorKorzó után idén is 9 napig hazánk szinte valamennyi borvidékéről érkeznek kóstoltatni borászok. Augusztus 24-től szeptember 1-ig naponta 16 és 24 óra között a legfinomabb honi borokat lehet ízlelgetni a BorKorzón, amely a Korzó Bevásárlóközpont melletti szabad területen nyílik. 

Az idei BorKorzó illusztris névsora tovább bővült! Olyan sztárborászatokfogadták el a szervezők invitálását, mint Tokaj-Hegyalja két prémiumborászata: A Tokajicum és a Patrícius valamint a legendás villányi Bock Pincészet. Szekszárdról igen erős lesz a felhozatal, hiszen a kiváló Sebestyén Csaba mellett három további szekszárdi nagyágyú borait kóstolhatja a nagyérdemű: elfogadta meghívásunkat a Szent-Gaál Pincészet, Mészáros Pál és Heimann Zoltán is. A Vino D'Oro a Zwack Izabella Borválogatás széles spalettáját tárja a borkedvelők elé, és vendégünk lesz a pécsi borvidék biobor specialistája a Hárs Pincészet is, olyan különlegességekkel mint a cirflandi és juhfark. Mellettük elfogadta meghívást Egerből Bolyki János, Demeter Csaba, valamint Mádról Orosz Gábor és Árvay Mihály. 
Ahogy a borkedvelők megszokhatták, ezúttal is kóstolójeggyel lehet kóstolni a borokat, amelyek 100 illetve 200 forintos áron kaphatók. Mellette lesz látogatójegy is 600 forintért, amelyben egy 100 forintos kóstolójegy mellett a Stölzle világhírű manufaktúra kristály boros pohara is bele tartozik. A BorKorzó minden nap 16 és 24 óra között lesz látogatható.