4 Próba! - Evezés

Dátum: 2012-06-04

 

A szervezők már most felhívják a próbázók figyelmét, hogy érdemes már jó előre lekötni a kenukat, kajakokat a Kék cápák kenukölcsönzőnél. Csakúgy, mint az elmúlt évben, autóbusz indul a Bujtosi Szabadidő Csarnok elől az ibrányi Tisza-partig, jelentkezni az info@4proba.hu email címen lehet. A tavalyihoz hasonlóan, az ibrányi Tisza-partról indul a mezőny, amely a rakamazi Tutajos Beach-re érkezik. A kölcsönzésben ezúttal is a Kék Cápák segítenek.
 
Egységesen 32 kilométert kell evezni Ibránytól Rakamazig minden korosztálynak, a szintidő 7 óra.
 
Máthé Csaba Igazgató a korábbi próbák alkalmával is elmondta, hogy olyan időlimitet határozott meg a szervező bizottság, melyen belül - figyelembe véve a Tisza folyamsebességét - kényelmes tempóban teljesítjető a táv.
A vizitúráktól óvakodók megnyugtatása érdekében azt is hangsúlyozta hogy folymatosan kísérőhajók felügyelik a versenyzők épségét, és biztonságát. Folyamatos orvosi felügyeletet biztosít a szervező bizottság.
Amennyiben viharos lesz az idő, akkor a szervezők új időpontot jelölnek ki, erről a próbázók a www.4proba.hu honlapon értesülhetnek.
A nagyobb fizikai állóképességgel rendelkezőknek az időlimitbe belefér egy - egy fürdőzés, vagy akár egy sült keszegezés a timári büfénél.
 
Mindenkit bátorítunk, érdemes kipróbálni!
 
Regisztráció : 7.00-8.45 között Rajt: 9 órakor!
 
Nevezési díj befizetése a helyszínen is lehetséges!
 
Nagyon fontos, hogy a vízijárműveket s annak szállítását egyénileg kell a résztvevőknek biztosítani ill. megoldani. Ez történhet saját eszközzel, ill. bérléssel.