Május 26-án startol a Parkfürdő!

Dátum: 2012-05-25

2012. május 26-án nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt Sóstógyógyfürdő egyik gyöngyszeme, az elmúlt évben látványos változásokon átesett Parkfürdő! Az időjárás remeknek ígérkezik, a fürdő készen áll, minden adott egy jó bulihoz!Természetesen ezt a fontos hétvégét igyekeztünk remek programokkal is megtölteni. Szombaton 14 órától a Parkfürdő színpadán napjaink egyik legtehetségesebb táncformációja, az Appril Project csillogtatja meg tehetségét, őket a fantasztikus hanggal megáldott Takács Nicolas követi. A rekeszizom-tornáról Beliczai Balázs gondoskodik, aki a Stand Up Comedy műfajának jeles hazai képviselője. És mivel zenéből sosem elég, egy helyi kiválóság zárja a sort, mégpedig az érces hangú Zentai Edit. 

 
A hétvégi programok pedig nem érnek véget 26-án, hiszen másnap itt a gyermeknap!
Vasárnap reggel 10 órától már Lulu bohóc szórakoztatja a gyermekeket, 11 órától pedig ingyenes csillámfestést csináltathat minden érdeklődő, amely természetesen nem fog leázni az első csobbanás után... 15 órától a Burattino Bábszínház előadása színesíti a napot, akik a nyár folyamán minden vasárnap ingyenes előadást tartanak a Parkfürdőben! A XXI. század lovagjai pedig az Élményfürdő falai közt hódolhatnak a a Kinect örömeinek.
 
De az egészségmegőrzésre is hangsúlyt helyezünk, így vasárnap délelőtt ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérésen vehetnek részt az érdeklődők.
 
Röviden summázva: színes és értékes programok remek környezetben!
Várunk mindenkit szeretettel május 26-tól a Parkfürdőben!