Wolf Kati kontra Fábián Juli

Dátum: 2012-02-06

Fábián Juli és Wolf Kati egyaránt jelölt a Glamour Women of the Year legjobb énekesnő kategóriájában. Wolf Kati szerepelt az Euróvíziós Dalfesztiválon, több dalát is sikerre vitte. Fábián Juli pedig a Fábián Juli & Zoohacker nevű formációval ért el országos ismeretséget. A tanár és egykori diákja egy évvel ezelőtt még nem is sejtette, hogy egyszer vetélytársak lesznek. Fábián Juli volt ugyanis Kati énektanára a 2010-es X-Faktorban. 

 „Mikor az X-Faktorban szerepeltem nagyon erős volt a mezőny, de nem vetélytársként tekintettünk egymásra, hanem egy csapat voltunk. A Glamour Women of the Year jelöltjeinél ugyanezt érzem most. Mindenki megérdemelné, hogy nyerjen, hiszen nagyon jó énekesnőket válogattak össze a kategóriába. Vecával már az X-Faktorban is versenyre keltünk a nézők kegyeiért. Vecát a műsor során nagyon megszerettem és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Fábián Juli pedig az énektanárom volt a műsorban, nagyon sokat segített nekem, remek jazz énekesnőnek tartom őt.” – árulta el Kati.
 
Wolf Kati egykori énektanára is hasonlóképpen vélekedik:
„Úgy érzem, hogy a jelöltek, nem versenytársak, hiszen a való életben nem kell választanunk egy-egy előadó közül, hanem minden zenei vagy művészeti termék, amit szeretünk, a miénk lehet.” - árulta el a versenyről Fábián Juli. - „Arra, hogy Katival egy éven belül ilyen szituációba kerülünk, nem is számítottam. Ő akkor még egy tehetségkutatóban szerepelt, ami után nem olyan egyszerű fennmaradni. De büszke vagyok rá, neki ez tökéletesen sikerül, óriási karriert futott be ilyen rövid idő alatt, ami a mai világban nem egyszerű.” – tette hozzá az énekesnő.
 
Márciusban az is kiderül, hogy Janicsák Veca ismét díjazott lesz-e. Az esélyesek között van még Németh Juci és  Kozma Orsi is, aki épp most dolgozik új lemezén. A legjobb énekesnőkre és a GLAMOUR Women of the Year további jelöltjeire március 12-ig lehet voksolni a www.glamouronline.hu oldalon, ahol a szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.