Bagosi Alexa modellnek állt?

Dátum: 2012-02-01

Az X-Faktor 2011 tehetsége, Bagosi Alexa gyönyörű anyuka ezúttal nem a hangjával, hanem szépségével hívta fel magára a sajtó figyelmét. A tehetségkutató alatt mindig visszafogottan, önbizalom híján állt a színpadra, ezért volt meglepő, hogy az énekesnő egyáltalán elfogadta a felkérést egy fotózásra.

Nagy Ferónak nem kis erőfeszítésébe került, hogy a lányból kihozza rejtett értékeit.Úgy tűnik Feró jó munkát végzett, hiszen az énekesnő három fotózást is elvállalt. Alexáról hamarosan természetes, dívás és egy 70-es éveket idéző képsorozat is látható lesz majd.Alexa elmondta, nem tagadja meg önmagát, mert az hiteltelen lenne – az az Alexa fog látszódni a képeken, akit a nézők megismerhettek az X-Faktor 2011 során. Kijelentette, hogy meztelenkedésről szó sincs, sokakkal ellentétben ő nem lenne képes erre, ízléses képek viszont szép számmal születnek.

Alexa eleinte nagyon izgult, de aztán hamar belerázódott. Ennek ellenére az énekesnő életében továbbra is a család és a zene lesz a legfontosabb, a modellkedést csak azért próbálta ki, mert érdekesnek tartotta, és ha jó képek születnek, akkor azzal nem árt senkinek.