A meglepetésvendég: BAGOSI ALEXA!

Dátum: 2012-01-19

A nagysikerű X - Faktor tehetségkutató műsor országos turnéjának következő állomása Debrecen lesz 2012. január 21-én, és nem akármilyen meglepetéssel készülnek a szervezők. 

Megkérdeztük Alexát, hogy mit szól a felkéréshez:
 
-Itthon lépsz fel a show óta először nagyközönség előtt. Milyen érzésekkel érkezel?
 
−Fantasztikus érzés! Teljesen be vagyok sózva, hogy a saját szülővárosomban léphetek fel több ezer ember előtt. Várakozással teli napok ezek, alig várom, hogy a többiekkel együtt énekelhessek Debrecenben az X- faktor turné színpadán.
 
-Van-e valaki, akinek bizonyítani szeretnél, készülsz-e különleges előadással?
 
-Ez az egész lehetőség nagyon különleges, nem is tudom, hogy ki tudnék-e emelni valamit vagy valakit. Bár az országos turnén , nem vehetek részt, de a Debreceni koncerten én is felléphetek. Nem megfelelő szó erre a bizonyítás, mert ez inkább hála a családom támogatásáért és köszönet a debreceni rajongóknak, akik a műsor alatt is mindvégig mellettem álltak és szavazataikkal segítettek továbbjutásban. 
 
-Mik a terveid a jövőben? 
 
-Jól alakulnak a dolgaim, a televíziózástól nem tudok elszakadni. Az Alföld TV slágerlistás műsorának lehettem a házigazdája Immár két hete dolgozom velük, külsős forgatásokon is részt veszek, óriási lehetőség ez nekem, nagyon friss és teli új élményekkel. Rengeteg tervem van még, többek között az első saját lemezem kiadása. Az új dalom előkészületei már folyamatban vannak, izgatottan várom a közönség visszajelzéseit. Legnagyobb álmom egy saját koncert a saját dalaimból egy nagy zenekarral és vokállal.
Mindenkit sok szeretettel várok debreceni koncertre! Remélem sokan leszünk.
 
Jegyek továbbra is kaphatóak a Fórum Bevásárlóközpontban és a Rádió FM95 szerkesztőségében. Legyenek Önök is részesei egy elsöprő X - Faktor élő koncert okozta élménynek, találkozzon kedvenceivel 2012. január 21-én Debrecenben a FŐNIX CSARNOKBAN este 7 órától. X- Faktor LIVE TOUR!