Kocsis Tibor nem lesz megélhetési celeb

Dátum: 2012-01-19

Azon, hogy a 12 millió maradékának sorsa mi lesz, még nem gondolkozott az énekes, de legalább már biztonságban érzi magát. az X-Faktor győztese nem szeretné más kezébe adni a karrierje egyengetését,  szerinte a siker csak rajta múlik - ehhez pedig nem kell elcelebesednie sem, legalábbis egyelőre ez a terv.

Győzelme óta mindössze másfél nap szabadsága volt Kocsis Tibornak, karácsonykor, amikor együtt tudott lenni a családjával. Az énekes folyamatosan turnézik a többiekkel (amit az alábbi linken megtekinthetsz: ittegyprogram.hu ) ezen kívül fellépései és minden más egyéb olyan teendői vannak, melyek miatt reggeltől estig úton van. Kocsis  Tibi azt mondta, hogy  mindenképpen ésszel szeretne bánni a nyereménnyel, mert nagy összegről, 12 millióról van szó.
„Nem akarok én se nagy lábon élni, se elszórni a pénzt” – magyarázta. „Mindemellett természetesen én is szeretek bulizni és jól érezni magamat. Amire már tettem egy biztos ígéretet az új X-Faktoros barátoknak, az az, hogy eltöltünk úgy együtt egy napot, hogy senki sem a fellépésekre gondol, hanem mindenki lazul és jól érzi magát. Ezen kívül van egy lakásom, amin hitel van, így igen megnyugtató, hogy van egy forrás is, amiből ezt finanszírozni tudom. Hogy a maradékkal mi lesz, azon még nem gondolkoztam, de ez mindenképp biztonságot jelent, és ez a legfontosabb. Így sokkal könnyebben tudok olyan dolgokra koncentrálni, ami a karrieremmel kapcsolatos.”
 
Az énekes szerint az X-Faktor egy nagyon jó belépő a zenei piacon: gyorsan ismertek lesznek a versenyzők, viszont utána nagyon okosan kell bánni ezzel a népszerűséggel. „Ez semmiképp nem egy könnyű feladat, mert ugyan vannak emberek, akik elindítottak minket, és a továbbiakban is fogják a kezünket, azért elsősorban saját magunkért vagyunk felelősek, a saját magunk sikerét mi tartjuk kézben. Tenni kell azért, hogy ez az ismeretség megmaradjon – ebben én most nagyon tudatos szeretnék lenni, és úgy gondolom, hogy sikerülni is fog. Ennek első lépése, hogy saját anyaggal álljak a közönség elé, hogy ne a műsorban elhangzott dalokat énekeljem a fellépéseken, hanem megmutassam, hogy ki is valójában az a Kocsis Tibor. Az új dalok valóban az én személyiségemet fogják majd tükrözni. És ezzel nem akarok sokáig várni” – magyarázta Kocsis Tibor, aki volt mentorát, Malek Miklóst is be szeretné vonni a munkálatokba. „Beszélgettünk erről Mikivel. Nyilván arra nem lesz lehetőség, hogy a teljes lemez munkálataiban részt vegyen, mert arra nincs ideje és a távolság miatt is nehézkesebb, de nagyon szeretném, ha egy-két dal erejéig szerzőként közreműködne.”