Húsvéti Rallycross Parádé

Dátum: 2015-04-01

A rallycross népszerűsége nem csak Magyarországon, hanem az egész világon tendencia, hiszen a zárt versenypálya biztonságot, színvonalat, kilincsre menő viadalokat, és utánozhatatlan akusztikai és látvány különlegességeket szolgáltat a nézőközönségnek!

 

Az immáron világbajnoksággá avanzsált szakág népszerűsége töretlen. Nem véletlenül, hiszen az autósport nagyágyúi, világhírű F1 IndyCar, valamint rally pilóták is a szakma meghódítását tervezik. Kis hazánkban sincs ez másképp, ahogy a nevezésekből is kiderül, mindenki ott lesz, aki számít, köztük a pályaversenyzés csúcsait is megjáró Kiss Pál Tamás, aki Magyarországon, a RabócsiRingen debütál először SuperCars kategóriában. A RabócsiRing egyedülálló hangulata, és minden évben megújuló nyomvonala, valamint a joker kör bevezetése, garanciája a minőségi versenynek!

 

Újdonsága még a rendezvénynek, hogy teljes mértékben a világbajnokság szabályrendszere szerint történik a verseny lebonyolítása, azaz előfutamok közül egyet sem lehet eldobni, így minden futamot teljesíteni kell. A korábban megszokott ’C’ ’B’ ’A’ döntő helyett, ezúttal az előfutamok alapján a legjobb 12 elődöntőbe jut (6-6 pilóta), melyből az első 3-3 helyezett mérkőzhet meg a fináléban!

 

A show elemek, köztük Erdős Csaba extrém motoros stunt show-ja, a vidámpark és az egész napos családi programok az idei palettából sem hiányozhatnak. A házi gazdák idén is, a már jól ismert és méltán népszerű műsorvezetők Kőváry Barna, valamint Batai János lesznek.

 

További információ: http://www.rabocsiring.hu/

 

Forrás: www.sunshinefm.hu