Esemény neve:

Club MacAllan - R n B Allstars

Időpont:

2013. January 11.

Helyszín:

Club MacAllan - Nyíregyháza

Weboldala:

Az esemény hivatalos oldala

Közösségi oldala:

facebook

twitter

iwiw

Értékelés:

Hogyan tetszett?

Értékelés: 0.0/10 (0 leadott szavazat)

Megosztás:

Bemutatás

CLUB MACALLAN

2 terem, 2 stílus és a legjobb buli a város legnagyobb szórakozóhelyén!

Dér Heni

BLR

Minden hónapban egyszer Nyíregyházán kizárólag a MacAllan-ben.

R'n'B világslágerek élőben, azai énekesek előadásában!

Asztalfoglalás: 20/911-8382

Képgaléria

Videógaléria

Plastikhead feat. Dér
BLR - NAGYLÁNY

Háttérinfo

  • A Club MacAllan több mint egy éve nyitott a Rákóczi utca 8.szám alatt, de mindenkinek egyszerűbb ha azt mondjuk, a Kelet Áruház alatt megtalálhatóak.
  • Alapvetően két különböző vendéglátóipari egység található náluk. Az egyik a Club Macallan, a másik pedig a Café La Luna. Ez utóbbi hétköznaponként napközben is várja a vendégeket 11 órától egészen éjfélig. A Club Macallan ezzel szemben csak pénteken, szombaton és hétfőn van nyitva este 9 órától hajnal 5-ig.
  • Pénteken a nagyteremben funky, r'n'b, és popzene, vagyis a ma legnagyobb slágerei szólnak, az úgynevezett klubteremben pedigklubslágerek.
    Szombati napon a nagyteremben nosztalgikus retro bulittartanak, míg a klubteremben retro klubzene szól egész éjjel.Hétfőnként főiskolás bulit van, házibuli hangulattal.
  • Állandó rezindenseink Olasz Gábor, dj. Sasa, Koltai, Tojglee, PéGé és Dj. Hajnal. Állandó fellépők Julian, és Spigiboy, aki ugyan pesti dj, de rezidensként szerepeltetik, hiszen minden második héten fellép pénteki napon.
  • Abban mindenképpen különlegesebbek, hogy az alapterületük nagyon nagy és a legtöbb ülőhellyel rendelkeznek. A két teremben két különböző zenei stílus megy egyszerre,  és minden nap más stílusú buli van. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb zenei irányzatot.

Kapcsolódó linkek

Időjárás

Vasárnap
39°F
35°F
Hétfő
47°F
25°F
Kedd
42°F
27°F
Szerda
34°F
33°F
Csütörtök
50°F
33°F

Mi ajánljuk

Közösségi

Kapcsolódó események

Üzenőfal