Esemény neve:

X-Faktor Live Tour - Magyarország

Időpont:

2011. December 29. - 2012. February 17.

Helyszín:

Magyarország -

Weboldala:

Az esemény hivatalos oldala

Közösségi oldala:

facebook

twitter

iwiw

Értékelés:

Hogyan tetszett?

Értékelés: 0.0/10 (0 leadott szavazat)

Megosztás:

Videógaléria

Kocsis Tibor - Legyen
X Faktor - Lil C Kelemen

Háttérinfo

A 25 év felettiek
Mentor: Malek Miklós

 • Gyurcsík Tibor

Gyurcsík Tibor 25 éves.A második magyar X-Faktor által lett ismert.Az általános iskolájában kötelező volt a kórus tagjai között lenni,különben nem kapott volna ötöst.Ha ezt a feladatot nem teljesíti,akkor csak a négyes érdemjegynek felelt meg és ezt kissé szégyelte volna,ha már egy zeneiskolába jár és ilyen jegyet szerez.5 évig járt zeneiskolába.Állítása szerint azért hagyta abba,mert nem volt túl jó mindig magával cipelni a hátán biciklivel a szaxofont.Furulyázni is tanult.Az egyetemen összeállt egy együttessel,elég rövid időre.Akkor még jazz-t játszottak,de újítani szerettek volna.Összesen három fellépésük volt,ez is a baráti kör előtt.Mivel tanulni is kellett,egy kis időre félretette az éneklést.

A tehetségkutató első élő adásában hagyta abba a játékot.A Rocktenors nevű háromtagú együttes ellen párbajozott,ahol a zsűritől 2 szavazatot kapott,ezáltal egyenlő volt a két előadó szavazata a bíráktól,ezért felnyitották a borítékot,amely a több szavazatott kapott énekes,vagy énekesek nevét rejtette.Sajnos így Tibi távozott a versenytől.
 
 • Kocsis Tibor 
Kocsis Tibor 1981-ben született Lajosmizsén, Magyarországon, magyar énekes.
 
Élete:
Kocsis Tibor 1981-ben látta meg a napvilágot Magyarországon. Tanulmányait Kommunikáció-művelődésszervező szakon végezte.
 
Karrier:
Tibor karrierjét sorsolási menedzserként kezdte a Szerencsejáték Zrt.-nél, majd később jelentkezett a Csillag születik tehetségkutató versenybe ahol mindössze a középdöntőig jutott el.
Majd 2011-ben az X-Faktor versenyzőjeként láthattuk újra. A verseny kezdette óta Tibor kiemelkedő teljesítményt nyújtott, végül pedig ő lett a 2011-es X-Faktor győztese.
 
Érdekességek:
Hobbi: mozi, utazás, új helyek felfedezése
Kedvenc szín: kék
Kedvenc étel: rántott sajt
Kedvenc film: Amerikai szépség, Moulin Rouge, Hatodik érzék, Alien-filmek
Kedvenc előadó: Robbie Williams, Michael Bublé, Madonna
 
 • Tarány Tamás 
Tarány Tamás az X Faktor 2011-es felfedezettje.
A bonyhádi srác a meghallgatásán is elbűvölte a zsűrit, majd bekerült a 25 év felettiek csapatába az élő showkba. Polgári foglalkozása személy- és vagyonőr, imádja a gitárját, és imád azon játszani, kedvenc előadója pedig  Lovassy András.
 
A fekete, a piros, és a kék a kedvenc színei, kedvenc étele a brassói aprópecsenye, a kedvenc filmje pedig a  Stephen King könyvéből készült A golyó c. alkotás.
 
Az X-Faktorban hétről-hétre párbaj nélkül jutott tovább, a nézők egyik nagy kedvence volt lenyűgöző hangjával. December 10-én, a kilencedik döntőben búcsúzott a versenytől, amikor először állt ki párbajozni. Muri Enikő volt ellenfele, s Tamást küldte haza a mentorgárda.
 
November elején derült ki, hogy exmenyasszonya, Viki szakított vele az X-Faktorral járó felhajtás miatt, majd Tamás azt nyilatkozta, hogy nem haragszik egykori párjára, hiszen neki köszönheti hogy elindult a tehetségkutatón.
 
A Csapatok
Mentor: Geszti Péter
 
 • Apollo23
 • Kumich Tamás 
Kumich Tamás 1987-ben született. Általános iskolában négy évig tanult zongorázni. Akkoriban nem szerette, de már megbánta, mert most már szeretne jól zongorázni. 13 évesen kezdett el gitározni, amit mindig is szeretett volna, azóta is imádja. 2004 és 2006 között a gimnáziumban szerepelt két musicalben, a Gospelben és a Képzelt riportban. A 2004/2005-ös tanévben beiratkozott a kiskunhalasi zeneiskolába, ahol Hardy-Horváth Máriától tanult énekelni. Jelenleg a Szedei Tudományegyetem Anglisztika szakának hallgatója.
2011-ben jelentkezett a hazai X-Faktor második szériájába. Eredetileg egyedül jelentkezett, ám a tábor során kiesett volna, de felajánlották neki, valamint még Nánássy Tibornak és Varjú Renének, hogy maradhatnak, csapatként. A fiúk természetesen elfogadták az ajánlatot, így alakult meg az Apollo23. Sajnos igen korán, a negyedik döntő során kiestek, amin sokan megdöbbentek. A csapat továbbra is együtt marad, az azonban kérdéses, hogy mit tartogat számukra a jövő.
 
 • Nánássy Tibor
Nánássy Tibor Magyarországon látta meg a napvilágot. Egy családi felvételen 18 hónapos korában egy teniszütőn gitározott - már ekkora sejtette, hogy mi fogja érdekelni. 7 évet klasszikus gitárt és 4 évet énekelni tanult.
 
Tibinek már korábban is volt egy együttese, a Hegylakók, ahol énekelt és gitározott. Ők azonbon 2006-ban alakultak, először csak ének nélkül, majd énekkel is nagy sikereket értek el a fellépéseken különböző helyeken. Tibi énekelt és gitározott a többi tag mellett. És hogy mi jellemzi a zenekart? Fülbemászó dallamok, lírai szövegek, stadionrock-hatások.
2008 február együttese lett a Hegylakók a mymusic.hu oldalon. Harmincezer forintnyi stúdióidő és egy koncertlehetőség volt a nyereményük.
Bár egy időben nagy sikert aratott, ma már az együttes hosszas pihenőn van a rajongók bánatára, habár nem bomlottak föl.nat
 
A 23 éves Tibi 2011-ben jelentkezett szólóban az X-Faktor második szériájába egy saját szerzeményű dallal csak az X-Faktor számára. A táborban Kumich Tamással és Varjú Renével énekelt, és annyira jó produkció született, hogy a mentorok javaslatára egy csapattá alakultak. Ők az Apollo 23. Most együtt folytatják a versenyt, ugyanis bejutottak a legjobb 12 énekes közé az élő adásba, bár negyedikként kiestek, de nem tétlenkednek: a közös albérletbe költözést tervezik, s karrierjüket folytatni akarják. Készülnek a saját dalukon, amin a X-Faktor Aréna koncerten elő is adnak.
 
Érdekességek:
Amire büszke: hogy a hajszíne szőke, és nem vörös!
Hobbi: gitározás, kosárlabda, edzés
Kedvenc szs
Kedvenc szín: kék
Kedvenc étel: gyros
Kedvenc film: Benjamin Button, The Dark NightK
edvenc előadó: Adam Lambert, Bereczki Zoltán
Végzettség: jogi asszisztens
Foglalkozás: banki ügyintéző
Magasság: 182 cm
Legszebb pillanat az életében: Az, hogy szerető család veszi körül, valamint mikor megkapta a boxer kutyáját, bár 11 évesen mindenki sajnálatára el kellett altatni
Amit meg szeretne osztani másokkal: Addig nem hagy abba valamit, amíg ő nincs megelégedve vele. Saját bevallása szerint szeretetéhes és "bújós"
 
 • Varjú René
Varjú René 1985. október 15-én látta meg a napvilágot Szlovákiában. A Kodály Zoltán Általános Iskolába járt. Mikor René 10 éves volt édesanyja  beíratta a Joseph Haydn zeneiskolába az általános iskola mellett, de hamar úgy döntött, őt ez nem érdekli, és 8 év után abbahagyta, habár még 4 évig járnia kellett volna. Később nagyon bánta, hogy megszakította zenetanulmányait. Középiskolás tanulmányait az dunaszerdahelyi Egyesített Középiskolában folytatta ekonómia szakon.
Nem tudott ellenálni a zene csábításának, időközben a feketenyéki Csemadok szervezet tagjaként egész estét betöltő produkcióban vett részt, mint énekes és táncos. Rájött, hogy a zene és az éneklés számára minden, ezért szerencsét próbált a Megasztár 4. szériájában, de nem túl sok szerencsével. Későbbi tanulmányait Nitrán folytatta, majd eljutott az angol államvizsgáig is. Lelkiismerete azonban nem hagyta nyugodni, és újra beíratkozott a Joseph Haydn zeneiskolába. Újra megakarta csillogtatni a tehetséggét az X-Faktor 2010-es szériájában, de nem járt sikerrel, hiszen a legjobb 1000-ből nem jutott tovább. Itt találkozott Putyera Enikővel, akik egyébként egy általános iskolába jártak, csak másik évfolyamon, és úgy döntöttek, hogy együtt szerencsét próbálnak egy együttes által. Az együttes a  ThePromYss nevet kapta.
2011-ben újra szerencsét próbált az X-Faktorban, no de itt már a második szériában. Ugyan szólóban jelentkezett, de a mentorok csak úgy engedték tovább, ha összeáll azzal a két fiúval, akikkel együtt énekeltek a táborban. Így született meg az Apollo 23 Renével, Nánássy Tiborral és Kumich Tamással. Bejutottak a legjobb 12 énekes közé, és Geszti Péter mentoráltjai közé tartoznak.
 
Érdekességek:
Hobbi: futás, kosárlabda, tánc, lógás a barátaimmal, filmezés
Kedvenc szín: fekete, fehér, kék
Kedvenc étel: pizza, töltött pulykamell, hortobágyi palacsinta
Kedvenc film: Transformers 1, 2, 3
Kedvenc előadó: Michael Bublé
 
 • Ikrek
 • Hajdu Mariann
A jelenleg 17 éves Mariann, általános iskolában 8 éven keresztül kitűnő volt. Szeret zongorázni emellett klarinétol és furulyázik is. Egyik Karácsonyra Mariann egy szintetizátort kapott ajándékba. Szeret röplabdázni és futni.Van egy ikertestvére Beáta. A két lány eddig elválaszthatatlanok voltak, csak egyszer egy hétig voltak külön. Gyakran még most is egymás mellett alszanak.A két iker közül Mariann az idősebb, 2 perccel.Mariannak fogszabályzója van, ezért lehet külömbséget tenni külsőleg testvérével.
vel.
 
X-Faktor: (Ikrek)
Mariann és testvére Beáta, 2011-ben az X-Faktornak köszönhetően ismerté váltak. Egy Piramis dallal indítottak a castingon, "Ha volna két életem" - melyben kicsit megviccelték a zsűrit. Mivel a mentorok egy csodás produkciót láthattak 4 igennel továbbjutottak. A következő produkcióik már nem voltak olyan jók mint az első, a mentorok szerint, de bejutatták őket a legjobb 12-be. Mentoruknak Geszti Pétert kapták és a "Csapatok" kategóriában versenyeztek tovább. A harmadik élő showban a lányok nagyon felszabadultak voltak, mégis távoztak. A velük egy kategóriában lévő RockTenors-al kellett párbajozni. Mind a két csapat mentora (Geszti P.)- nek kelett döntenie a sorsukról, és a lányok mentek haza.
 
Érdekességek:
- Kedvenc előadója Christina Aguilera.
- Korábbi zenei sikerei: Öttusa világbajnoksgbajnokság nyitóhangversenyén lépett fel 1500 fős kórussal. Azon kívül különböző iskolai és helyi rendezvények is látható volt. 
 
 • Hajdu Beáta 
Beáta egy 17 éves Maglódi lány. Az általános iskolában 8 éven keresztül kitűnő volt. Szeret hangszeren játszani zongorázik és kürtöl.  Van egy ikertestvére Mariann. Testvérével elválaszthatatlanok, gyakran egymás mellett alszanak. Nem titkolnak egymás előtt semmit hiszen teljes a bizalom. Nem tekintik hátránynak hogy ikrek, inkább előny.Szerepüket nem szokták cserélgetni, persze egyszer-egyszer eljátszottak már ezzel. Testvére, Mariann 2 perccel előbb született mint Ő.
 
X-Faktor:
Bea Mariannal jelentkezett az X Faktor 2. szériájába. A castingon a Piramis dalát a “Ha volna két életem”-et énekelték el. Először testvr testvére Mariann lépett a színpadra, majd kapcsolódott hozzá Beáta. Továbbjutottak. A tehetségüknek köszönhető hogy a mentorok bejutatták őket a legjobb, TOP 12-be. A két lány mentoruknak Geszti Pétert szerették volna és ez így is lett. Mivel ketten vannak ezért a Csapatok kategóriában versenyeztek tovább. Az élő show alatt sok kritikát kaptak ennek ellenére továbbjutottak. A harmadik élő showban azonban az Ikrek kiestek. Az a helyzet állt fel hogy egy mentor (jelen esetben Geszti Péter) két embere legyen a kiesés szélén. Péter végül úgy döntött hogy búcsúzzanak az X Faktortól a Hajdu Ikrek.
 
Érdekességek:
- 2008-ban 1. helyezettek lettek egy dalversenyen és közösségi díjat is kaptak. (Testvérével)
- Van egy zeneszobájuk ahol idejük nagy részét töltik.
 
 • Rocktenors
 • Táborosi Márk
Tanulmányok:
1994 – 2002 : Széchenyi István Általános Iskola
1994 – 1999 : Szent István Király Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola Zongora tanszak
2002 – 2006 : Európa 2000 Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola
2006 – 2009 : ELTE Programtervezö informatikus szak
2010 – 2011: Zsigmond Király Föiskola Kommunikácio és Médiatudomány szak
 
Szakmai tapasztalat:
Az általános iskolai évek alatt intenzíven zongoráztam 5 évig, valamint párhuzamosan tanultam szolfézst és zeneelméletet. A középiskolás évek alatt kezdtem komolyabban érdeklődni a színház és az éneklés iránt, ezért többfbbféle tánc és színész kurzuson vettem részt. 2005-ben csatlakoztam a szigetszentmiklósi Sziget Színházhoz, ahol az első főszerepemmel párhuzamosan kezdtem autodidakta, majd magánúton énekelni tanulni. Néhány év alatt a színházzal körbejártuk Magyarország területét, valamint Erdélybe is többször eljutottunk. Többször felléptünk a Komáromi Lovasszinházban is különbözö darabokkal.
2008 óta frontembere voltam a magyarországi Iron Maiden Tribute (Up The Irons) zenekarnak. Velük is lehetőségem adódott Magyarország nagyobb városaiban fellépni, valamint játszottunk Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban.
2009-ben jutottam ki külföldre a Hair musical angol változatával, mellyel Ausztriában, Németországban, Svájcban valamint Szlovéniában léptem fel különbözö városokban.
2011 tavaszán jelentkeztem az Xfaktorba Mező Zoltánnal és Márióval egy csapatot alkotva. Ez a trio a Rocktenors, akit Geszti Péter mentorál.
 
Tanárok, kurzusok, képzések:
 
2005 : Karnevál Tánciskola, West Coast Swing
Tanár: Komáromi Ferenc
2006 – 2007 : Magánének
Tanár. Lengyel Gábor /Rockszinház/
2008 – 2009: Tanár: Szilárd Katalin /Operettszinház/
2010 – 2011: Brett Manning Singing Success Course (4 alkalom)
Tanár: Brett Manning (Dave Brooks, Jesse Nemitz)
Magyar Hajnal Énekstudió Brett Manning system
Tanár:Fóris Attila
 
Érdekességek:
 
→ Kedvenc film: A Mátrix, Eredet, Gyűrűk Ura, Beszélgetések Istennel stb.
→ Kedvenc szín: fekete, fehér, kék, vörös
→ Kedvenc étel: anyukája gulyáslevese
→ Kedvenc előadó: Adam Lambert, Michael Bolton, Freddie Mercury, Steven Tyler, Jorn Lande, Joe Lynn Turner, → Glenn Hughes, Stevie Wonder, Brian McKnight...
→ Hobbi: zene hallgatás, olvasás, Márióval és Zolival töltött idő, új dolgok kipróbálása
→ Szeretné, ha megtudnánk róla: Igyekszik önmagát megvalósítani. Szereti a felhajtást és hogy megmutassa sokoldalúságát a személyiségében és a zenében
→ Legszebb pillanat az életében: Amikor először énekelhetett közönség előtt, és elismerték őt ezáltal, amit csinál.
 
 • Mező Zoltán 
Mező Zoltán 1984. április 20-án látta meg a napvilágot Vásárosnaményen, Magyarországon. A Móra Ferenc Általános Iskolába járt, majd tanulmányait a Kardos István Általános és Közgazdasági Szakközép Iskolában folytatta, ahol leérettségizett. A Goór Nagy Mária Színitanodába járt, ahol segédszínész diplomát kapott.
 
Színház:
12 éve foglalkozik a színészettel(ahogy a zenével is). A Sziget Színház tagja. A Társulat címû tévé show döntõs szereplõjeként láthattuk, illetve több színházi darabban szerepelt, mint a Mágnás Miska, Csárdáskirálynõ, Marica, Grófnõ, Leányvásár, Viktória, János vitéz, Jézus Krisztus Szupersztár, Hair, Padlás, Drakula, István, a király, A kaktusz virága: Norbert, Hippolyt, a lakáj, Pletyka, Kabaré jelenetek.
 
Énekesi karrier:
2011-ben úgy döntött Mező Márióval, a testvérével, és egy nagyon közeli közös barátjukkal, hogy csapatként jelentkeznek az X-Faktorba. Ők jelenleg Rocktenors néven futnak, akik nem csak a hangukkal, és a rock-os előadásukkal és stílusukkal nyűgöztek le, hanem a humorukkal is, amelyből sincs kevés. Az X-Faktorban eljutottak a legjobb 6-ig, de továbbra is folytatják azt, amibe belekezdtek, és a jövőre néző tervekben is bővelkednek.
 
Érdekességek:
→ Kedvenc szín: szürke, kék
→ Kedvenc étel: mákos tészta, krumplis tészta
→ Kedvenc film: Rock suli
→ Kedvenc előadó: Tenacious D, Scorpions
→ Mióta zenél: 12 éve zenél, és 6 évet tanult magántanárnál
→ Legjobb pillanat az életében: Mikor kisöccsük, Levente megszületett. (Márió születésére nem emlékszik már)
→ Hobbi: Rock n Roll
 
 • Mező Márió 
Mező Márió 1987. január 15-én látta meg a napvilágot. A Kardos István Általános és Közgazdasági Szakközép Iskolába járt, és itt tette le a középfokú érettségit is.
 
Színház:
Mint színész énekesnként körülbelül 10 évet dolgozott  a szigetszentmiklósi Sziget Színháznál, és több színházi darabban szerepelt, többek között énekelt, mint a Jézus Krisztus Szupersztár, Hyppolit, a lakáj, Drakula, Grease és még további darabokban(lásd: filmográfia)
 
Énekesi pálya:
2011-ben jelentkezett az RTL Klubbon futú X-Faktor második szériájába, és sikeresen továbbjutott a csapatával a legjobb 12 közé az élő showba, a Rocktenorssal. Hárman vannak egy csapatban: Márió; Márió testvére, Zoltán; illetve Táborosi Márk. Bár tényleg nem áll távol tőle a zene: gitározni is tanult, sőt, régebben két rockzenekar büszek tagjának is mondhatta magát. Az X-Faktorból a legjobb 6-ból estek ki, de mindenképpen folytatni szeretnék a karrierjüket közösen, tervekben bővelkednek. Jelenleg első daluk elkészült, amit zenéjét szerezte Márió 18 évesen.
 
Érdekességek:
→ Életfilozófiája: "Szíved kitárd, és tépd a gitárt!"
→ Hobbi: gitár, fotózás
→ Kedvenc film: Star Wars III., Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, Kis hableány
→ Kedvenc előadó: Paramore, Pink, Jorn Lande, Adam Lambert, AFC
 
A Fiúk
Mentor: Keresztes Ildikó
 • Baricz Gergő 
Baricz Gerely 1990. június 26-án született, a romániai Borzonton. Édesapja úgy szoktatta meg vele a munkát, hogy gyerekkorában sokat kellett otthon dolgoznia. Matematika és informatika osztályban érettségizett, jelenleg az egyetemen is informatikát tanul.
 
2011-ben indult a hazai X-Faktor második szériájában. Korábban kocsmákban zenélt, tanult hegedűlni. A zenei elismerést az X-Faktor hozhatja meg számára.
 
 • Demes Tamás 
1991. november 30.-án született, Tiszasalamonban, Ukrajna egyik kis falujában, ahol pont a magyarországi határ van. Van egy ikertestvére, Demes Balázs, akivel rengeteget cserélt szerepet egyes iskolai tanórákon. Állítása szerint sohasem buktak le. Történt már olyan is, hogy 100 kilométer távolságra voltak egymástól, mégis egy nap lettek lázasak.
 
KARRIER
Másfél éve kezdett el énekelni, ahol egy énektanár segítségét kérte, aki nem merte belevágni fejszéjét. Tamás elkezdett egyedül gyakorolni, majd fellépésekre járni. Ugyanaz a zenetanár hallgatta meg őt fellépései előtt, aki lemondott róla. Fellépett néhány falunapon, Csap városnapján és a Harmónia énekegyüttes 10. évfordulóját megünneplő koncerten is. 
Jelentkezett a 2011-es X-Faktorra, ahová Beyonce - Listen című számával lépett fel. Annyira meglepte a mentorokat küllönleges hangja, hogy ők is állva tapsoltak - a nézőkkel együtt. Malek Miklós külön megdicsérte, hogy egy női dalt ilyen könnyen el tudott énekelni. A Mentorok házában Keresztes Ildikót és férjét lenyűgözte, és sok kétely után továbbengedték az élő show-ba, ami azt jelenti, hogy bekerült a legjobb 12 közé.
Az első élő adásban a Beatles - Let it Be című számát adta elő. A fellépést a zsűri férfiai unalmasnak találták, bár hozzátették, hogy imádják Tamás hangszínét és szerintük egy nagyon érdekes személyiség. Mentora, Keresztes Ildikó azzal az alappal védte meg, hogy szinte magától tanult énekelni, és ahhoz képest ez egy fantasztikus előadás volt. Továbbjutott a következő döntőbe.
A második döntőben Cserháti Zsuzsa - Hamu és Gyémánt című dalát énekelte. A mentorok szerint még mindig nem mutatta meg magát, pedig tudják, hogy van benne még több. Szerintük több érzelem kellene Tamás előadásaiba, nem elég az, ha megpróbál mindent tökéletesen kiénekelni. A fiú elmondta, hogy reméli, hogy legalább egy kis része eljutott a dalban lévő érzéseinek a TV készülék előtt ülő nézőknek. Párbajozni kényszerült, ahol óriásit alakított. Mentora, Keresztes Ildikó már sírt és állva tapsolt. Lil C ellen "harcolt". Ildikó mondta ki harmadszorra a nevét, tehát távozni kényszerült az X-Faktorból.
 
 • Kelemen Csaba
Kelemen Csaba ,művésznevén Lil C,1992.március 16.-án született Nigériában. Kaliforniában töltötte gyerekkori éveit, majd 13 éves korában Magyarországra költözött szüleivel. Édesapja félig magyar-félig amerikai,Édesanyja pedig nigériai.13 éves korában kezdett el az énekléssel komolyabban foglalkozni. (2 éves korában tette meg az első táncmozdulatait Michael Jackson egyik híres dalára.) Magyarországra költözése után beíratkozott egy táncművészeti iskolába,ahová 3 évig járt. 16 éves volt amikor megcsinálta az első videoklipjét "Girls Girls Girls" néven.De előtte több kisfilmben is szerepelt már, mint például "Emilió-Miért Búcsúznánk? " és "Gáspár Laci- Engedj el".
2011-ben jelentkezett az X-Faktor című tehetségkutatóba.Teljesen elkáprásztatta a közönséget és a mentorokat is tánctudásával és hangjával. Bekerült a legjobb 12 énekes közé az élő showba.Mentoráltjaként Keresztes Ildikót kapta meg. Csaba az adások alatt összesen 3-szor párbajozott,azonban a 3. párbajt elvesztette Kocsis Tibor ellen.
 
Érdekességek:
Hobbi: kosár, foci, filmek, bowling, gokart
Kedvenc szín: piros, kék
Kedvenc k
Kedvenc étel: bolognai, hamburger, pizza, anyu főztje, gyorséttermi sült csirke
Kedvenc film: 300 spártai, Betépve, Túl jó nő a csajom
Kedvenc előadó: Michael Jackson, Brian McKnight, Ne-Yo, Usher
Legszebb pillanat az életben: "Amikor szerelmes vagyok"
 
A lányok
Mentor Nagy Feró
 
 • Bagosi Alexa
Bagosi Alexa Debrecenben született. A jelenleg 21 éves éves énekesnőnek két gyermeke van: Anna és Tomika, akik három és négy évesek. Első gyermekét 17 évesen szülte, majd 18 évesen ment férjhez, mikor a második gyermekét hordozta a szíve alatt. Szülés után nem ment vissza a művészeti középiskolába, habár minden lehetőséget megteremtettek neki, csupán csak félt a társai reakcióitól. l. Általános iskolai tanulmányait a Bányai Júlia Általános Iskolában végezte, majd későbbi tanulmányait a Művészeti Szakközépiskolában Nyíregyházán folytatta.
 
Énekesi karrier:
Énekesnőként bálokban, esküvőkön, éttermekben, szállodákban megmutatkozott volt férje zenekarával. A zenekarral együtt több helyen is zenéltek, mivel már nagyon hamar szerelmese volt a zenének.
2011-ben a nővére bíztatta, hogy jelentkezzen az X-Faktor műsorába. A válogatón még Veresné Bagosi Alexandraként ismertük. A válogatáson a mentorokat, és a nézőket is elvarázsolta a hangjával. Bekerült a legjobb 12-be az élő showba. Az egész műsort részben a gyermekeiért is csinálja és természetesen azért, mert ugyan tetszett neki a vendéglátóipar, ahol az X-Faktor előtt dolgozott, de nem érezte magáénak a szakmát, így megpróbálkozott lkozott énekesnőként is. Mostmár semmi áron nem adná fel az eddigi és a leendő karrierjét. Alexa a legjobb 8-ig jutott el az X-Faktor második évadában, de máris Wolf Katihoz hasonlígatják. A karrierjét szeretné továbbra is építgetni, és köztudatban maradni, és a legfontosabbat: zenélni.
Az X-Faktor kiesése után több koncertet is adott az egykori versenytársaival, ahol élő közönség előtt is tudott teljesíteni. A szintén X-Faktorba bejutó Ikrekkel, azaz Hajdu Beával és Mariannal pár fellépés erejéig össze is álltak, ahol a Silent Night c. számot énekelték.
 
Magánélete:
Beadta a válópert a férjével együtt, bevallása szerint kezdtek elhidegülni egymástól, és külön utakon járni, bár békében váltak el egymástól, mi több, ha Alexa gyermekeiről van szó, szívesen segít benne a férje. A műsor alatt a gyermekeire Alexának az apukájuk vigyázott, és amíg Budapesten tartózkodik, ugyanis még mindig rendszeresen ingázik Budapest és Debrecen között. Egyébként Alexa volt férje nagyon büszke a fiatal édesanyára, ahogy a gyermekei is.
Az X-Faktor előtt sem állt messze tőle maga a zene: 6 évig tanult gitározni, a Simonffy Emil Zeneiskolába, illetve a Zenethatrum Musical Stúdióba járt 1 évig.
 
Érdekességek:
→ Kedvenc étel: madártej
→ Kedvenc film: 50 első randi
→ Kedvenc előadó: Norah Jones
→ Szeretné, ha megtudnánk róla:A napját szereti egy erős kávéval kezdeni
→ Pillanatnyi foglalkozás(X-Faktor előtt): vendéglátó
→ Legjobb pillanat az életében: Mikor megszületett a két gyermeke
 
 • Kováts Vera 
Veronika 1994-ben látta meg a napvilágot. Jelenleg 16 éves és Dunakeszin él családjával. Egy húga, egy bátyja és egy nővére van. Az X-Faktor eddigi legfiatalabb versenyzője és Nagy Feró mentoráltja. A Fóti Szabad Waldorf Iskola, 11. osztályos tanulója. Már korábban is ért el sikereket: Dunakanyar hangja II. első helyezett, rendezvények, búcsúk és jótékonysági esteken való fellépés, karaoke. Szülei szigorúan nevelik és nem hagyják, hogy a lányuk elszálljon. Vera a szabadidejében szívesen énekel, fest és táncol. Nem az elismerésért fest, hanem ez az a dolog, ami igazán kikapcsolja.
Verának komoly tervei vannak a jövőre nézve. Semmiképpen sem szeretné a tanulás elhanyagolni, ugyanis a Színművészeti Egyetemen szeretne tovább tanulni egész pontosan musical irányba.
Az X-Faktorba az 5. helyig jutott el. Legjobb barátja pedig Baricz Gergő  a versenyzők közül, akivel a pletykák szerint több, mint barátok.
 
Kedvencei:
étel: kínai kaják, garnélarák, és az anyukája húslevese
film: P.S. I Love You, Mátrix
előadó: Christina Aguilera, Pink
 
 • Muri Enikő
Muri Enikő a 2011-es X-Faktor versenyzője, Nagy Feró mentoráltja. Kiskora óta imád énekelni, habár szülei nem támogatták őt eleinte. Kereskedelem-marketing szakon végezett a nyíregyházi Sipkay Barna Szakközépiskolában, jelenleg a Gór Nagy Mária Színitanodában végzőse. Nem áll távol tőle a színészet sem.
 
Érdekességek
►Kedvenc előadói Christina Aguilera, Beyoncé, Robbie Williams és Michael Buble.
►Kedvenc filmje a Szerelmünk lapjai, a Kedves John, az Elrabolva és a Schindler listája.
►Kedvenc színe a barna, a narancs, a piros és a kék.
►Hobbija a zene, a filmek, a színház és az olvasás.
►Imádja anyukája rakottkrumpliját és nagymamája húslevesét.
 
Zenei karrier
Enikő tinédzserkorában a VIVA karaokeműsorában, a Shibuyában tűnt fel, amit meg is nyert. Később eltűnt a köztudatból, egészen 2010-ig, amikor jelentkezett az X-Faktorba. Már a válogatón lenyűgözte a zsűritagokat és a közönséget, de mégsem került be az élő műsorba. Ekkor csalódottságában eldöntötte, felhagy énekesi pályafutásával, de meggondolta magát, és 2011-ben újra feltűnt. Nagy Feró mentoráltjaként második helyezett lett.
 

Időjárás

Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found in /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php on line 99 Call Stack: 0.0042 1039192 1. {main}() /data/web/ittegyprogram.hu/esemeny.php:0 5.9102 1878216 2. include('/data/web/ittegyprogram.hu/weather/weather2.php') /data/web/ittegyprogram.hu/esemeny.php:520 6.3703 1946216 3. ParseXml->ToArray() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/weather2.php:31 6.3703 1946216 4. ParseXml->Parse() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php:107 6.3703 1946296 5. simplexml_load_string() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php:99 Warning: simplexml_load_string(): in /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php on line 99 Call Stack: 0.0042 1039192 1. {main}() /data/web/ittegyprogram.hu/esemeny.php:0 5.9102 1878216 2. include('/data/web/ittegyprogram.hu/weather/weather2.php') /data/web/ittegyprogram.hu/esemeny.php:520 6.3703 1946216 3. ParseXml->ToArray() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/weather2.php:31 6.3703 1946216 4. ParseXml->Parse() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php:107 6.3703 1946296 5. simplexml_load_string() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php:99 Warning: simplexml_load_string(): ^ in /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php on line 99 Call Stack: 0.0042 1039192 1. {main}() /data/web/ittegyprogram.hu/esemeny.php:0 5.9102 1878216 2. include('/data/web/ittegyprogram.hu/weather/weather2.php') /data/web/ittegyprogram.hu/esemeny.php:520 6.3703 1946216 3. ParseXml->ToArray() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/weather2.php:31 6.3703 1946216 4. ParseXml->Parse() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php:107 6.3703 1946296 5. simplexml_load_string() /data/web/ittegyprogram.hu/weather/ParseXml.class.php:99 Fatal error: Cannot use string offset as an array in /data/web/ittegyprogram.hu/weather/weather2.php on line 37 Call Stack: 0.0042 1039192 1. {main}() /data/web/ittegyprogram.hu/esemeny.php:0 5.9102 1878216 2. include('/data/web/ittegyprogram.hu/weather/weather2.php') /data/web/ittegyprogram.hu/esemeny.php:520